Valikko Sulje

Perhe- ja perintöasiat

Perheasiat
Oletko eroamassa? Onko osituksessa ongelmia?
Haluatko tehdä avioehtosopimuksen?
Haluatko laatia edunvalvontavaltakirjan?


Hoidan ammattitaidolla perheoikeuteen liittyvät asiat kuten esimerkiksi:

  • avioehtosopimukset
  • omaisuuden ositukset ja erottelut
  • pesänjakajan hakemukset ositusta varten
  • oheishuoltajan määräämisasiat alaikäiselle
  • edunvalvontavaltakirjat
  • edunvalvonta-asiat

Laadin avioehtosopimuksia asiakkaan tarpeiden mukaan. Avustan ja annan neuvoja avioeroon, lapsiin ja edunvalvontaan liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä sekä sopimusasioissa ja hoidan Follo-sovitteluissa avustamista. Tällä hetkellä ei hoideta oikeudenkäyntejä, lukuun ottamatta kirjallisia prosesseja.

Perintöasiat
Toimin asiantuntijana perintöoikeudellisissa asioissa. Laadin testamentin asiakkaan toiveiden mukaan. Hoidan perunkirjoitukset, laadin perinnönjakosopimukset, avustan pesänselvittäjän ja -jakajan hakemisessa, toimin tarvittaessa pesänselvittäjänä tai testamentin toimeenpanijana sekä toimin avustajana pesänjakajan toimittamissa perinnönjaoissa.

Lakimiehen käyttö kallista?
Monesti kuulee sanottavan, että lakimiehen käyttö on kallista. Mirva Salosen toimintaideologiana on laskuttaa todellisuudessa kuluneen ajan mukaan eikä kiinteitä asiakirjahintoja, joita suurin osa muu lakimiehistä ja asianajotoimistoista käyttää. Perhe- ja perintöoikeudellisten asioiden hoidon ja asiakirjojen laadinnan hinnat perustuvat käytettyyn aikaan eli esimerkiksi asiakirjojen laatimisesta laskutetaan 150 euroa + alv (24 %) yhteensä 186 euroa tunnilta. Useimmiten testamentti tai muu asiakirja saadaan laadittua 1-2 tunnissa. Hinta sisältää todistamisen ja yksilöllisen neuvonnan asiassa. Tämä laskutustapa on kilpailukykyinen jopa verkkokauppojen kanssa.

Mahdollista oikeudenkäyntiä tai tuomioistuinsovittelua edellyttävissä asioissa noudatetaan hinnaston mukaista laskutusta.